20140215 Lone Rider Slamparrejo

 Sabtu 15 Feb 2014 Mari sembayang Ashar, budhal mancal dewean. Biasane sabtu sore kaet teko Malang, sabtu iki sek awan wes teko malang, dadi iso siap-siap mancal sore. Opo ae sing disiapno ?????.
Lek biker mesthi eroh opo ae sing perlu digowo, banyu ngombe, tool kit, ban serep, kumpo, GPS.

Sing rodhok anthik iki GPS, isine GPS route-route sing atene diliwati, onok sak losin route, route utama ne mek sitok, sing liyane route cadangan karo route njagani lek kesasar. Nggawe ne route iki nggawe software GPSMapEdit, ndek sofware iki iso ndelok citra satelit secoro offline terus di tarik garis. Hasil gambar route ndek GPSMapEdit iki di konversi nang file *.gpx, file *.gpx iki sing di lebokno nang GPS. Liyane route onok POI, yoiku titik-titik tanda alam, onok kali, sekolahan, kantor deso, puskesmas, masjid.
Hasil e traclog perjalanan iso di download ndek EveryTrail.com . Lek gak iso download njaluk o nang ayas liwat Email

Wes, saiki ayo ndelok-ndelok foto.
Ayas gak kakean nggecemes perkoro foto, delok en dewe lokasi koordinat e foto, karo jam piro foto iku dijokok.

Liwat Ngarep e SDN Purwantoro 4
Gang-gang cilik ndek dalan terusan Batubara.
Dalan etane terusan batubara.

Mlebu dalan gede dalan LA Sucipto ngetan, nyalip single speed .. .. . hehehehe
Single Speed

Sampeyan lek gak buta huruf, mesthi iso moco tulisan ndek foto iki .. .. ..

Sampe prapatan Jabung , arah ngalor nang Nongkojajar.
Iki motone teko kidul e prapatan

Iki motone kulon e prapatan.
Teko prapatan iki Ayas terus ngalor nang jurusan Nongkojajar.
Ngasoh dilut ndek SDN Slamparrejo 1.
SD iki onok kiri dalan utowo kulon dalan utana jurusan Nongkojajar.
Foto iki dijepret jam 16.42, yo mesthi ae jam yah mono gerbang sekolahan ditutup.

Iku onok kode pos e sopo ngerti onok sing atene kirim surat nang SDN Slamparrejo 1.
Munggah ngalor thithik ketemu kantor deso Slamparrejo kanan dalan utowo etan dalan .
Foto sek Rek  .. .. .. timbang diarani hoax .. .. ..
Iki koyok kantor praktek bersama .. .. ..

Ngalor maneh dalan e tambah munggah .. .. ..
Onok rame-rame wong-wong ngruwel, tak kiro onok tabrakan, tibak e onok trail-trail an, Rider e termasuk nekad-nekad, gak nggawe helm lan perangkat keamanan liyane .. .. .. wes kendhel pencolotan .. .. ..

Sing ndelok yo seneng , lumayan sore-sore ndelok trail, timbangan e ndelok tivi isine berita kelud thok sing kadang gak bener berita e .. .. ..
Mberm

Nggawe sepatu slonthong thok langsung tancap gas .. .. ..
Ngalor thithik maneh dalan e modhon onok kali ndek ngarep. Sak durunge kali menggok ngiri, atene terus kok wes sore .. .. ..
Iki mulai off road dalane mudhun.
Iki jembatan pring ditambal wesi opo jembatan wesi ditambal pring yo ???

Lha .. .. .. mulai off road dalan lemah .. .. ..
Iki sak jane jalur e pipo banyu
Emboh kapan udane kok sek ono kubangan nang tengah dalan
Teko omah jam piro ????
Delok en traclog e !!!.
Lek gak roh tekone jam piro , ketoro lek durung download tracklog e.
Wes sak mono ae crine, liyo wektu disambung,
Crito iki yo di gawe FR e Koskas Malang.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s